обистрен

обистрен
прил. - бистър, кристален, чист, прозрачен, пречистен
прил. - ясен, прегледен, избистрен, изяснен

Български синонимен речник. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”